Comunicat de presă - CJ Arad

 •  Comunicate
68 afişări

Consiliul Județean cofinanțează educația copiilor din școlile defavorizate

3ba98ac1-3034-4aa5-b66c-c91c3dd6ddf6

Consiliul Județean Arad dorește să asigure resursele financiare necesare implementării proiectului 'Măsuri integrate de îmbunătățire a accesului la educație al copiilor din școli defavorizate'. Este un proiect accesat printr-un parteneriat între Asociația 'Telefonul Copilului', Inspectoratul Școlar Județean Arad, Casa Corpului Didactic 'Alexandru Gavra' și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Arad (CJRAE), instituție subordonată Consiliului Județean.

Prin acest proiect, CJRAE urmărește 'Evaluarea psihologică a dezvoltării, consiliere psihologică, asistență logopedică și orientare școlară/profesională'.

'Vom constitui o echipă de psihologi, logopezi și consilieri de orientare școlară care vor acorda suportul necesar cadrelor didactice pentru a dezvolta o relație cadru didactic-copil-părinte constructivă și productivă, cât și adaptarea activității școlare și extracurriculare la nivelul de pregătire pentru școală al copiilor', a afirmat Viorel Binchiciu, coordonator al Centrului Județean de Asistență Psihopedagogică din cadrul CJRAE Arad. Proiectul se adresează unui grup țintă de 388 de copii.

Valoarea totală eligibilă a proiectului accesat în parteneriat de cele patru entități este de 563.480 lei. Cofinanțarea proprie, asigurată din bugetul Consiliului Județean Arad, este în valoare de 84.522 lei. CJA asigură inclusiv finanțarea cheltuielilor neeligibile aferente.

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe