Comunicat de presă - Rectorul Academiei de Poliție

•  Comunicate
13 afişări

Ceea ce a apărut în presă sunt invenții și mizerii incalificabile. Este un subiect inventat. Dezmint categoric orice implicare a mea într-un astfel de scandal, care urmărește în fapt plecarea mea din funcția de rector. Din poziția în care sunt, de angajat al M.A.I., nu-mi este îngăduit să ies în spațiul public pentru a prezenta toate dovezile prin care eu am fost împiedicat să-mi exercit funcția de rector și presiunile l-a care am fost supus pentru a renunța la această funcție. Nu vreau să fac parte din acest 'război național'. Sunt un simplu funcționar al statului care, prin conștiinciozitate și rigurozitate, încerc să-mi îndeplinesc atribuțiile de serviciu. Iubesc instituția pe care am slujit-o peste 25 de ani. Nu pot accepta ca numele ei să fie târât în tot felul de scandaluri publice pe subiecte care nu au nicio legătură cu realitatea. Iubesc uniforma și îmi respect colegii care, cu devotament și profesionalism, slujesc această țară. Din respect pentru ei și pentru ceea ce trebuie să însemne, într-o societate civilizată, cuvintele onoare și demnitate voi renunța la funcția de rector al Academiei de Poliție. În același timp, mă pun la dispoziția organelor abilitate pentru a se stabili dacă afirmațiile mele sunt adevărate. În prima ședință a Senatului universitar am să-mi prezint demisia. Le mulțumesc public tuturor celor care au avut încredere în mine, în profesionalismul și caracterul meu.

b0de1dd3-473b-4f6f-84a6-2b3b7892690a

Rectorul Academiei de Poliție