Comunicat de presă - ALDE Iași

•  Comunicate
38 afişări

Un ieșean, ales președinte al Departamentului central de relații internaționale și afaceri europene ALDE

7d0fb8b8-c007-4284-8c47-b93d7a906a45

Biroul Politic Executiv al ALDE, în ședința sa din 14 februarie 2018, a ales președinții departamentelor de specialitate în plan național.

La propunerea președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, BPE ALDE a ales, ca președinte al Departamentului de relații internaționale și afaceri europene, pe Bogdan Ștefanachi, reprezentant al ALDE Iași.

Bogdan Ștefanachi este conferențiar universitar, prodecan al Facultății de Filosofie și Științe Social Politice din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza.

Trimite-ne comunicatul tau

Comentează