Comunicat de presă - Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

 •  Comunicate
7 afişări

Se așteaptă idei de reabilitare a lacului din cartierul Gării

6170da70-a1b4-496e-90e1-f9ade1010f1d

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe anunță organizarea unui concurs de idei pe tema reabilitării complete a lacului din cartierul Gării, cu scopul înființării și dezvoltării unui spațiu comunitar. Concursul are o singură etapă și este deschis tuturor. Pot participa persoane fizice, echipe formate din mai multe persoane fizice sau juridice, care doresc să contribuie cu idei arhitecturale și comunitare utile în vederea elaborării unui proiect complet de reabilitare.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs este de 13 aprilie, candidații trebuie să prezinte ideile lor pe un afiș de mărime A1, respectiv sub forma unui formular, cu o descriere de maxim 500 de cuvinte. Nu există alte prevederi sau criterii de prezentare a idei de proiect, deoarece Autoritatea contractantă dorește să încurajeze pe locuitorii orașului să depune cât mai multe de idei de proiecte.

Propunerile de proiect vor fi evaluate de către o comisie, iar proiectul declarat câștigător va fi premiat în valoare de 3500 RON net.

Documentația aferentă și regulamentul concursului aprobat în ședința din 28 februarie 2018 al Consiliului Local Sfântu Gheorghe poate fi accesat online pe pagina de web al Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe, la adresa

http://www.sfantugheorgheinfo.ro/.

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe