Comunicat de presă - Infotrafic

 •  Comunicate
25 afişări

Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române informează că la această oră situația traficului se prezintă astfel:

ed5d6903-d394-4c3e-a7b7-347d8da7ac1d

Circulația rutieră:

A2 București — Constanța traficul este închis între București și Drajna (km 15+000 — km 105+000) pe ambele sensuri din cauza poleiului.

Rută ocolitoare: București — Fundulea — DN 3 — Lehliu — DN 3A — Drajna.

Drumuri naționale cu circulația îngreunată din cauza revărsării unor cursuri de apă și a inundării părții carosabile:

— Județul Bacău — DN 12B, la ieșirea din localitatea Târgu Ocna către Slănic Moldova, este afectat pe o lungime de 50 m, din cauza fisurilor majore de pe partea carosabilă (diferență de nivel de 20-25 cm), în urma infiltrării apei. Circulația se realizează alternativ, pe un singur fir.

— Județul Buzău, pe DN10 Buzău — Brașov, la kilometrul 26+800 de metri, din pricina surpării suprafeței carosabile în urma unei alunecări de teren. Se circulă pe un fir, alternativ, pe sensul de mers Brașov către Buzău, existând semnalizare prin indicatoare și balize.

— Județul Vâlcea — pe DN 64, în localitatea Băile Olănești, la kilometrul 134, s-a produs o alunecare de teren, iar circulația se desfășoară alternativ, pe un sens.

Drumuri județene:

Județul Alba :

— DJ 142L este închis circula?iei rutiere între loc. Mihalț și Zărieș din cauza acumulării apei pe carosabil. Circulația se desfășoară pe rute ocolitoare.

Județul Brașov :

— DJ 104K este închis circulației rutiere între loc. Comăna de Jos și Crihalma, din cauza afectării structurii de rezistență a podului ce face legătura între cele două sate;

— DJ 103E este restricționat circulației rutiere între loc. Măieruș și Arini, din cauza unui cap de pod afectat (se poate circula numai cu autovehicule cu garda la sol înaltă);

— DJ 131E este restricționat circulației rutiere între localitățile Făgăraș și Șona (se poate circula numai cu autovehicule de teren);

— DJ 104J este restricționat circulației rutiere între localitățile Șona și Hălmeag (se poate circula numai cu autovehicule de teren).

Județul Covasna :

— pe DJ 131 între loc. Baraolt-Căpeni, circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir alternativ, din cauza surpării asfaltului pe o suprafață de 10 m;

— DJ 131B este închis în zona podului ce leagă localitățile Augustin de Racoșul de Sus, carosabilul fiind afectat pe o lungime de 1,5 km. Circulația se desfășoară pe rute ocolitoare.

Județul Galați :

— DJ 251G este închis între localitățile Valea Mărului și Măcișeni din cauza unui podeț care s-a rupt. Circulația se desfășoară pe rute ocolitoare.

Județul Harghita :

— DJ 131 în loc. Ocland este surpat pe cca. 10 ml, se circulă alternativ pe un singur sens.

Județul Vaslui :

— DJ 244E este închis circulației rutiere pe raza loc. Gugești, din cauza apei de pe carosabil. Circulația se desfășoară pe rute ocolitoare.

Județul Vrancea :

— DJ 205L de la km 0+50m, la intrarea în comuna Vrâncioaia este închis, carosabilul fiind surpat pe aproximativ 40 m. Circulația se desfășoară pe rute ocolitoare.

Drumuri cu restricții de tonaj: 1

Drumuri Naționale:

Județul Iași :

— DN24 Poieni — Iași (restricție 7,5 tone)

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe