Comunicat de presă - CFR Călători

8f7fa56c-bff3-43c6-b92e-d395720a04f9

București,   21 martie 2018

Leon Bărbulescu, noul Director General al CFR Călători

CFR Călători informează că, miercuri 21 martie 2018, Consiliul de Administrație l-a desemnat pe Leon Bărbulescu Director General al companiei, pentru o perioadă de patru luni.

Leon Bărbulescu va coordona activitatea CFR Călători, operatorul național feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

De profesie inginer, Leon Bărbulescu are o carieră de 36 de ani în domeniul feroviar, ultimă funcție deținută fiind cea de Director Proiecte Contracte în cadrul S.C. Electrificare CFR S.A. De asemenea, în perioada 1990-2013 a mai ocupat diferite funcții de conducere în cadrul CFR Călători, iar între 2013-2014 a fost Director Coordonator Proiecte Europene, Director General Adjunct Proiecte Europene și Director Achiziții Contracte în cadrul CNCF CFR SA.

Comunicare si Relatii cu Mass-Media

MT/ CFR Calatori