Comunicat de presă - Consiliul Județean Ilfov

 •  Comunicate
104 afişări

Iată declarația făcuta de Marian Petrache, președintele Consiliului Județean Ilfov, despre vizita în SUA:

730b38a5-f8fb-40c7-87bb-7a12150cdcd3

'Particip într-o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, alături de o delegație de primari și de reprezentanți ai administrației publice locale, organizată de Asociația Municipiilor din România. Scopul deplasării este schimbul de bune practici în domenii importante: transport, gestionarea deșeurilor, serviciul de alimentare cu apă și canalizare, dezvoltare economică.

În perioada 10-12 mai 2018, am avut întâlniri oficiale la nivelul Primăriei Capitalei SUA, Washington, D.C., cu reprezentanți ai Băncii Mondiale, ai Asociației Americane de Transport Public (American Public Transportation Association), ai autorităților care gestionează managementul deșeurilor (Solid Waste Advisory Council), precum și ai mediului de afaceri.

Sunt aici pentru a promova cele doua mari investiții de dezvoltare din județul Ilfov, respectiv Magurele Science Park, proiect esențial pentru concretizarea obiectivelor de dezvoltare regională ale proiectului ELI NP și pentru valorizarea economică a rezultatelor cercetării de pe întreaga platformă Măgurele și Bucharest Ilfov Multimodal Hub, dezvoltarea unui nod intermodal dedicat transportului de marfă și de pasageri în județul Ilfov prin conectarea infrastructurii rutiere, feroviare și cea a transportului aerian.'

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe