Comunicat de presă - PNL Argeș

•  Comunicate
10 afişări

Regretăm că senatorul Ion Popa a decis atât de târziu să oficializeze relația sa cu PSD-ALDE

fa15592e-20d3-4227-8d2e-4b6cce4b5489

PNL are un program politic de opoziție fermă la adresa actualei coaliții de guvernare PSD-ALDE.

Faptul că nu facem compromisuri și penalizăm orice exces al coaliției PSD-ALDE îi nemulțumește pe câțiva colegi care încă nu au depășit sindromul USL.

Ca opozanți fermi ai tandemului Dragnea-Tăriceanu, suntem mulțumiți că senatorul Ion Popa a decis să se înscrie oficial pe drumul pe care a mers dintotdeauna, alături de ALDE și partenerii lor socialiști.

Colegii din PNL care au muncit pentru domnul senator în campanie se vor simți, poate jenați, să-l vadă acum alături de Tăriceanu și de Dragnea.

Nouă, liberalilor, ni s-a reproșat de mai multe ori că încă mai există în partidul nostru simpatizanți ai stângii, reminiscențe ale USL-ului. Iată că aceștia se deconspiră singuri și pleacă, unul câte unul, acolo unde le este locul.

Subprefect, prefect, senator, lider de grup în Parlament, chestor, președinte de filială județeană, Ion Popa a beneficiat din plin de brandul PNL, adunând toate aceste funcții cu sprijinul Partidului Național Liberal și al colegilor pe care i-a păcălit ani la rândul cu comportamentul său cameleonic.

Niciodată nu s-a exprimat foarte articulat ca opozant al PSD.

PNL Argeș nu a obținut nicio victorie notabilă în mandatul său, iar în ultimele luni domnul Popa a fost doar o prezență fantomatică în viața Partidului Național Liberal.

Prin urmare, nu este nicio pierdere în plecarea domnului senator Popa.

Drum bun alături de socialiști, Ion Popa!

PNL va continua lupta ca partid de opoziție cu și mai multă îndârjire până când Argeșul va deveni liberal!

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

Trimite-ne comunicatul tau