Comunicat de presă - Primăria Târgu Mureș

 •  Comunicate
18 afişări

Unitățile școlare din Târgu Mureș - prioritare pe agenda de lucru a Primăriei Târgu Mureș

f67f0834-8334-4f86-a3c0-e33286e1293e

Investițiile în unitățile de învățământ din Târgu Mureș au constituit și constituie obiective prioritare pentru Primăria Târgu Mureș în ceea ce privește desfășurarea în bune condiții a procesului de învățământ. În acest sens, vă prezentăm în cele ce urmează o serie de lucrări executate sau aflate în curs de executare la unitățile școlare de pe raza orașului. Astfel, la capitolul 'Lucrări de hidroizolații și reparații șarpante au fost efectuate următoarele lucrări:

Acoperiș la Club Sportiv Școlar (schimbat învelitoare, jgheaburi și burlane), schimbat învelitoare parțială la Școala Gimnazială Dr. Bernady Gyorgy, hidroizolații la Liceul Tehnologic Electromureș — corp B de școală, hidroizolații la Liceul Sanitar Gheorghe Marinescu — spălătorie și vestiare sala de sport, hidroizolații la Liceul Tehnologic Ion Vlasiu — reparații la acoperiș internat, hidroizolații parțiale la Liceul cu Program Sportiv, hidroizolație integrală la Sala de sport a Școlii Gimnaziale Romulus Guga, reparații hidroizolații la Școala Gimnazială Liviu Rebreanu, hidroizolație completă la Grădinița cu Program Prelungit Manpel, hidroizolație parțială la Grădinița cu Program Prelungit nr. 6, hidroizolație parțială la Grădinița cu Program Prelungit Codrișor.

Au fost reabilitate pardoselile sălilor de sport din următoarele unități

de învățământ:

Școala Gimnazială dr. Bernady Gyorgy, Școala Gimnazială Romulus Guga, Școala Gimnazială Tudor Vladimirescu, Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu — corp C, Colegiul Național Alexandru Papiu Ilarian, Colegiul Agricol Traian Săvulescu, Liceul Tehnologic Ion Vlasiu și urmează să se facă Sala mică de sport a Liceului Tehnologic Avram Iancu.

Serviciul relații publice interne și internaționale

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe