Comunicat de presă - IJJ Iași

 •  Comunicate
11 afişări

BULETIN INFORMATIV 'Vacanță în siguranță - tabără de zi la Jandarmeria Ieșeană'

995bb445-041e-46d2-a952-98b36b23c9a8

În perioada 11 — 13 iulie 2018, se derulează în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași, proiectul denumit generic 'Vacanță în siguranță — tabără de zi la Jandarmeria Ieșeană', proiect inițiat de către Jandarmeria Ieșeană, beneficiari direcți fiind un grup de copii din cadrul centrelor de copii gestionate de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului din județul Iași.

În cadrul proiectului se vor desfășura activități de cunoaștere a instituției, familiarizarea cu misiunile specifice și ceea ce implică profesia de jandarm, precum și activități preventiv-educative (prevenirea violenței stradale, prevenirea actelor antisociale la manifestări publice, prevenirea violenței în mediul școlar), cât și activități practice în urma cărora copiii vor avea ocazia să urmărească exerciții demonstrative și de autoapărare și să învețe tehnici de prim ajutor premedical.

Psihologi din cadrul D.G.A.S.P.C., specialiști din cadrul I.J.J Iași, respectiv colaboratori în cadrul proiectului vor aborda subiecte de interes referitoare la motivație, prevenirea și rezolvarea conflictelor, reguli de conduită, toate acestea având ca scop promovarea valorilor morale, dezvoltarea comportamentului prosocial și a spiritului civic. Alături de activitățile prezentate, în cadrul programului nu vor lipsi jocurile colective, activitățile recreative, toate acestea urmând să inspire fiecare copil participant care va prezenta propriile opinii, la finalul proiectului, specialiștilor care vor coordona activitățile.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe