Comunicat de presă - PNL București

•  Comunicate
256 afişări

COMUNICAT DE PRESĂ AL PREȘEDINTELUI PNL BUCUREȘTI CRISTIAN BUȘOI: ORDINUL PREFECTULUI CAPITALEI CA JANDARMERIA SĂ INTERVINĂ ÎN FORȚĂ, O REACȚIE PESEDISTĂ FURIOASĂ. PREFECTUL SĂ DEMISIONEZE IMEDIAT

84e80030-e127-4b7e-a32e-93c4ad1dd8a9

Manipulări politice grosolane au dus la escaladarea evenimentelor din Piață. Jandarmeria a fost asmuțită cu bună-știință împotriva manifestanților. Prefectul Capitalei, dintr-un reflex de slujbaș politic, a vrut să arate probabil șefilor că-i 'liniștește' pe manifestanți și a dat un ordin care a făcut mult rău. Doamna prefect, care a avut și o trecere pasageră prin administrația pesedistă a Capitalei, ar trebui să-și dea demisia. Nu s-ar repara răul făcut, dar măcar s-ar da un semnal că politrucii nu trebuie amestecați cu acțiunea Jandarmeriei.

În loc să fie izolați bătăușii—cu care forțele de ordine nu este prima data când se confruntă—s-a urmărit escaladarea și compromiterea unei acțiuni pașnice de protest. S-a ajuns aici pentru că pesediștii au tendința de a pune talpa pe gât oricui nu este de acord cu partidul.

Un protest pașnic transformat, cu abilitate, într-o debandadă care să asmută oamenii unora contra altora. Asta a făcut PSD-ul.

Cristian Bușoi,

Președinte PNL București