Comunicat de presă - USR Cluj

Comunicat de presă Lansare 'Oameni noi în politică' Cluj

d5bc6ea6-f52b-4a80-bb1a-5d0f1f269740

Dragi jurnaliști,

Vineri, 14 august, ora 13.00, la Monumentul Memorandiștilor (Bd. Eroilor nr. 2) din Cluj-Napoca, va avea loc lansarea oficială a campaniei de strângere de semnături pentru inițiativa cetățenească de reformă a legilor electorale 'Oameni Noi în Politică'.

Proiectul este inițiat și susținut la nivel național de 26 de organizații civice și 4 partide politice având ca motto: 'Reforma legilor electorale redă puterea votului tău!'

Evenimentul va fi deschis cu o scurtă conferință de presă susținută de reprezentanți ai unor organizații din mediului civic, politic și universitar care au ales să lucreze împreună pentru implementarea acestei inițiative la Cluj.

Conferința de presă va fi apoi urmată de o primă acțiune comună de strângere de semnături în zona Bd. Eroilor și a Pieței Unirii, la care vor participa membri și voluntari ai tuturor organizațiilor civice și politice implicate. Clujenii care au o fereastră liberă în intervalul 13:00-14:00 și doresc să participe, sunt invitați să se alăture organizatorilor.

Lista completă de invitați este disponibilă la cluj.usr.ro/lansare-oameni-noi-cluj/

Mai multe detalii despre această inițiativă sunt disponibile la oameni-noi.ro

Vă așteptăm la lansare!

Trimite-ne comunicatul tau