CUPA ROMANIEI FRK WKC

•  Business OTS
421 afişări

Competitia care aduna la startul său an de an sute de sportivi legitimati in cadrul FR Karate WKC isi va deschide portile sambata 22 noiembrie la Complexul Sportiv Apollo din Bucuresti.

071da93b-78e3-4f5a-9733-99baa98f2f28

Pe durata a doua zile sute de sportivi componenti ai cluburilor membre FRK WKC isi vor disputa mult ravnitul trofeu 'CUPA ROMANIEI FRK WKC'.
La startul acestei editii componentii cluburilor nou afiliate federatiei vor incerca sa dovedeasca nivelul lor de pregatire si sa se integreze in lotul federatiei.
Conducerea FRK WKC ureaza din nou bun venit gruparii Shorin Ryu din Romania care a decis sa se alature membrilor FRK WKC, dorind ca aceasta miscare sa intareasca si mai mult lotul national FRK WKC recent intors de la Campionatul Mondial WUKF unde Romania a reconfirmat din nou pozitia de lider in cadrul WUKF.

'Am decis afilierea gruparii Asociatia Shorin Ryu din Romania si a cluburilor membre ale acestei asociatii in vederea promovarii si acestui stil pe plan national si international si intarirea unei federatii care reprezinta cu cinste Romania pe plan international. Ne face o deosebita onoare faptul ca am fost foarte bine primiti in randul membrilor FRK WKC si totodata tinem sa multumim conducerii FRK WKC pentru sprijinul ce ne-a fost acordat in organizarea Cupei Shorin Ryu a XX Ed. de la Targoviste.
Sportivii nostri vor incerca sa dovedeasca la 'Cupa Romaniei FRK WKC' ca pot sa-si aducă un aport semnificativ la ridicarea nivelului sportiv prezent in cadrul competitiilor FRK WKC' — a declarat Alexandru Dumitru presedintele Asociatiei Romane de Shorin Ryu.

Cupa Romaniei FRK WKC se va desfasura in incinta Complexului Apollo din Bucuresti, Bul. Energeticienilor nr.5 conform urmatorului program:
Sambata 22.11.2014 incepand cu orele 10.00 categoriile de varsta—7 ani — 14 ani
Duminica 23.11.2014 incepand cu orele 09.00 categoriile de varsta peste 15 ani.
Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc sambata 22 noiembrie 2014 ora 13.30.

INTRARE LIBERA PENTRU TOTI SUSTINATORII SPORTIVILOR SI NU NUMAI ...

BIROUL de PRESA
FRK WKC