Comunicat de presă FR Karate WKC

•  Business OTS
271 afişări

Poiana Brașov va găzdui în perioada 19-22.02.2015 un curs de pregatire pentru instructorii și antrenorii FR Karate WKC, precum și Adunarea Generală a acestei organizații.

65cb4f4b-4737-4ab1-949d-dd737dd05f14

În perioada 19 — 22 februarie antrenorii și instructorii Federației Române de Karate WKC își vor perfecționa metodele de antrenament în cadrul Cursurilor de formare și perfecționare organizate de federație la Poiana Brașov.

Participanții la aceste cursuri vor fi atestați la sfârșitul stagiului printr-un examen final în care vor primi licența 2015 ca instructor/antrenor în cadrul FRK WKC. Cu această ocazie, conducerea federației și antrenorii federali vor elabora strategia de pregătire și abordare a competițiilor internaționale în care FR Karate WKC va fi angrenată în acest an, Campionatul European de karate pentru copii,cadeți și junior — WUKF de la Herstal — Belgia din luna iunie și Campionatul Mondial pentru seniori WUKF — Sao Paolo Brazilia desfășurat în cadrul primului Campionat Mondial Unificat UWK din luna octombrie 2015.

Adunarea Generală a cluburilor membre FRK WKC, convocată pentru data de 20 februarie2015 orele 16.00, la hotelul Caraiman din Poiana Brașov, va avea pe ordinea de zi :
1. Raportul de activitate 2014;
2. Raportul financiar 2014;
3. Aprobarea afilierii cluburilor care au depus cereri de afiliere până la data ședinței;
4. Prezentarea situației karate-ului la nivel mondial — UWK
5. Noutăți din cadrul WUKF;