Comunicat de presă FR Karate WKC

 •  Business OTS
271 afişări

Poiana Brașov va găzdui în perioada 19-22.02.2015 un curs de pregatire pentru instructorii și antrenorii FR Karate WKC, precum și Adunarea Generală a acestei organizații.

65cb4f4b-4737-4ab1-949d-dd737dd05f14

În perioada 19 — 22 februarie antrenorii și instructorii Federației Române de Karate WKC își vor perfecționa metodele de antrenament în cadrul Cursurilor de formare și perfecționare organizate de federație la Poiana Brașov.

Participanții la aceste cursuri vor fi atestați la sfârșitul stagiului printr-un examen final în care vor primi licența 2015 ca instructor/antrenor în cadrul FRK WKC. Cu această ocazie, conducerea federației și antrenorii federali vor elabora strategia de pregătire și abordare a competițiilor internaționale în care FR Karate WKC va fi angrenată în acest an, Campionatul European de karate pentru copii,cadeți și junior — WUKF de la Herstal — Belgia din luna iunie și Campionatul Mondial pentru seniori WUKF — Sao Paolo Brazilia desfășurat în cadrul primului Campionat Mondial Unificat UWK din luna octombrie 2015.

Adunarea Generală a cluburilor membre FRK WKC, convocată pentru data de 20 februarie2015 orele 16.00, la hotelul Caraiman din Poiana Brașov, va avea pe ordinea de zi :
1. Raportul de activitate 2014;
2. Raportul financiar 2014;
3. Aprobarea afilierii cluburilor care au depus cereri de afiliere până la data ședinței;
4. Prezentarea situației karate-ului la nivel mondial — UWK
5. Noutăți din cadrul WUKF;
6. Diverse

BIROUL de PRESA FRK WKC
ANDREI CONSTANTIN

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Știri recente din Business OTS

Cele mai citite din Business OTS

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe