CAMPIONATUL NAȚIONAL PENTRU COPII - FRK WKC

•  Business OTS
349 afişări

Competiția care adună la startul său an de an sute de sportivi legitimați în cadrul FR Karate WKC își va deschide porțile sâmbătă 21 Martie 2015 la Sala Sporturilor din orașul Mediaș.

57c529f1-23ad-4b99-8f70-810fcd30c423

Pe durata a 8 ore sute de copii, sportivi componenți ai cluburilor afiliate la FRK WKC își vor disputa mult râvnitul trofeu de 'Campion Național FRK WKC 2015'.
La startul acestei ediții componenții cluburilor nou afiliate federației vor încerca să dovedească nivelul lor de pregătire și să se integreze în lotul federației.

Conducerea FRK WKC urează din nou bun venit tuturor cluburilor afiliate, sperând ca aportul adus de aceștia să întărească și mai mult lotul național FRK WKC, lot aflat deja în pregătire pentru Campionatul European de Karate WUKF ediția a V-a HERSTAL — Belgia, campionat ce se adresează copiilor, cadeților și juniorilor Europei.

'Ne face o deosebită onoare faptul că am fost foarte bine primiți în rândul membrilor FRK WKC. Sportivii noștri vor încerca să dovedească la 'Campionatul Național FRK WKC' că pot să-și aducă un aport semnificativ la ridicarea nivelului sportiv prezent în cadrul competițiilor FRK WKC. Am decis afilierea cluburilor în vederea promovării și menținerii performanței FRK WKC pe plan național și internațional și întărirea unei federații care reprezintă cu cinste România pe plan internațional.' — au declarat președinții cluburilor nou afiliate.

Campionatul Național de Karate pentru copii — FRK WKC se va desfășura în incinta Sălii Sporturilor din orașul Mediaș. Gazda a evenimentului va fi clubul sportiv IPPON Mediaș , unul din cluburile cele mai performante ale federației, cu numeroase rezultate pe plan național și internațional.

Competiția va începe sâmbată, 21.03.2015, orele 10.00.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc sâmbătă, 21.03.2015, orele 12.00 cu participarea oficialităților medieșene, dl. Primar Neamțu Teodor, dl. Viceprimar Petrescu George și Dir. DCST Mediaș Dl. Costea Lucian.

INTRARE LIBERĂ PENTRU TOȚI SUSȚINĂTORII SPORTIVILOR ȘI NU NUMAI ...

BIROUL de PRESA
FR Karate WKC