CAMPIONATUL NATIONAL UNIVERSITAR - KARATE WKC

•  Business OTS
191 afişări

Începând din acest an FEDERAȚIA ROMÂNĂ de KARATE WKC sub egida FEDERAȚIEI SPORTULUI ȘCOLAR și UNIVERSITAR&MINISTERUL EDUCAȚIEI și CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE organizează: CAMPIONATUL NAȚIONAL UNIVERSITAR - KARATE WKC

3eb87b4f-97f7-432c-ae28-0aa5ebc3fcb5

Sunt admiși toți sportivii înscriși într-o formă de învățământ universitară: studenți la cursuri de licență, masteranzi sau doctoranzi, indiferent de vârstă, indiferent de forma de studiu (la zi sau la distanță).
Menționăm faptul că această competiție nu se desfășoară pe cluburi ci pe centre universitare: București, Cluj, Oradea, Iași, Constanța, Arad, Timișoara, etc., deci sportivii INDIFERENT DE APARTENENȚA LA FEDERAȚII, vor putea constitui echipe sau concura la individual sub aceeași "siglă" a centrului Universitar unde își desfășoară activitatea.

Astfel devine extrem de interesantă competiția pe echipe (Kumite Rotativ) unde echipele pot fi formate din cei mai buni sportivi care activează în oricare din cluburile din Centrul Universitar respectiv INDIFERENT DE APARTENENȚA LA FEDERAȚIILE SPORTIVE. Pot fi înscrise mai multe echipe din fiecare centru universitar.

NU SE PERCEP TAXE DE COMPETIȚIE !

Univesitatea de Agronomie și Federația Sportului Școlar și Universitar oferă cazare gratuită sportivilor participanți .
Pentru a beneficia de această ofertă vă rugăm să trimiteți solicitările dumneavoastră la: office@karate-wkc.ro.

Vă asteptăm cu drag pe toți cei ce doriți să participați la o competiție universitară ce se va desfășura în spiritul corectitudinii și al Artelor Marțiale.

Biroul de Presa FRK WKC
Andrei Constantin