Comunicat de presă FRK WKC

•  Business OTS
544 afişări

9-10 mai 2015, zile cu multiple semnificații istorice în România. În aceste zile FR KARATE WKC va susține două importante evenimente sportive în București împreună cu Ministerul Educației și Cercetării, Ministerul Sporturilor, Federația Sportului Școlar și Universitar, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, Clubul Sportiv 'Agronomia'.

09ba3210-af8e-4848-8f25-4a05ecd438cc

9 mai orele 09.00 — 18.00 sala de sport Agronomia din București va fi gazda Campionatului Național de Cadeți, Juniori și Seniori ai FR KARATE WKC. Competiția se anunță a fi una extrem de disputată, o competiție în care mult râvnitul titlu de campion național poate aduce sportivului câștigător și un loc în lotul național al FR KARATE WKC — lot care va reprezenta România la Campionatul European WUKF 5-7 iunie, Herstal , Belgia.

10 mai orele 10.00 — 14.00 sala de sport Agronomia va găzdui primul Campionat Național Universitar Karate WKC organizat de Ministerul Educației și Cercetării, Federația Sportului Școlar și Universitar, Federația Română de Karate WKC și Clubul Sportiv 'Agronomia București'. Studenții proveniți din toate centrele universitare, participanți la această competiție vor fi premiați de Federația Sportului Școlar și Universitar, adăugând astfel în vitrina cu trofee a facultăților, titlul de Campion Național Universitar.

' Prezența cluburilor nou afiliate federației noastre, numărul mare și valoarea sportivilor proveniți din aceste cluburi va ridica nivelul competițional al Campionatului Național de Cadeți, Juniori și Seniori FR Karate WKC. Sperăm ca în acest weekend deosebit pentru federația noastră să definitivăm lotul național cu care FR KARATE WKC va ataca un nou titlu de campion în 5-7 iunie 2015 la Campionatul European WUKF — Herstal, Belgia. Un ultim test vor avea de trecut sportivii selecționați pentru cantonamentul de pregătire al lotului național, din 21-24 mai — Sighișoara, unde sub directa supraveghere a antrenorilor federali și a expertului WUKF, Campionul Mondial Christophe Pinna se vor pregăti echipele și strategia de concurs.

Campionatul Național Universitar aflat la prima ediție organizat sub egida FR KARATE WKC va fi o nouă provocare pentru conducerea federației, echipa de arbitri și echipa de organizare competițională, un examen pe care sperăm să il trecem cu bine , dovedind astfel capacitatea noastră organizatorică ' ne-a declarat Mihai Hanga, antrenor federal FR Karate WKC.

Biroul de Presă
FR Karate WKC