RomânIA cântă cu Flori de IE!

 •  Business OTS
676 afişări

Niciodată n-a mai fost înconjurată ia românească de atâta suflet și emoție, cum s-a întâmplat de Sânziene, un moment unic in istoria maretului Sfinx din Bucegi!

9fee271a-04aa-4ebc-9c70-2ee45d463c66

'Flori de ie' impreuna cu artistul Nicolae Voiculet au adunat miercuri 24 iunie, sute de români din toate colțurile țării și din cele patru zări ale lumii, să se bucure unii lângă ceilalți, ca frații, de frumusețea și culorile portului popular romanesc.

Sfinxul i-a privit pe toți tăcut și a binecuvântat cu energia lui ce urcă din adâncurile muntelui de când lumea.

S-a făcut liniște și Bucegii au putut asculta pentru prima dată doinele izvorâte din naiul nostru românesc. Cu harul său, Nicolae Voiculeț a desprins flori de pe iile oaspeților și a învelit piscurile și văile din jur cu o mie de culori și emoții.
Ne-am dorit să cinstim ia așa cum nimeni nu a mai făcut-o până acum. Și, în ciuda tuturor dificultăților, credem că am reușit. Iar pentru asta ne înclinăm în fața celor care au muncit și au făcut eforturi pe care nu le credeam posibile.
Celor care ați fost alături de noi, cei de la 'Flori de ie', vă mulțumim. Ne-am bucurat să vă vedem și să vă îmbrățișăm. Cei care nu ați reușit să ajungeți de această dată, vă așteptăm la anul. Pentru că ia noastră aduce de fiecare dată ceva din ce avem noi mai frumos, mai bun, din trecut și din tradiție. Purtați-o de câte ori aveți ocazia.
Ia înflorește pe trupul românului. Și dăruiește un soi de bucurie care nu se poate compara cu nimic altceva.

RomânIA cântă cu Flori de IE!
Un eveniment organizat de catre:

Flori de ie impreuna cu artistul Nicolae Voiculet

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Știri recente din Business OTS

Cele mai citite din Business OTS

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe