La porțile unificării WUKF & UNITED WORLD KARATE - CUPA ROMÂNIEI FRK WKC - 26-27 Septembrie 2015

 •  Business OTS
521 afişări

FRK WKC se află în fața unui ultim test, înaintea Campionatului Mondial WUKF pentru cadeți, juniori și seniori desfășurat pentru prima dată sub umbrela, UWK, 12-18 octombrie - Koper Slovenia.

50bdd562-3b91-498b-8475-667738aede11

Cupa României FRK WKC, competiție ce va avea loc în data de 26-27 septembrie 2015 în Sala Sporturilor 'Dumitru Popescu Colibași' din Brașov, organizată cu sprijinul direct al CSU Brașov, va reuni la start peste 700 de sportivi ai federației, sportivi ce vor susține un ultim test înaintea Campionatului Mondial WUKF. Antrenorii loturior naționale vor avea o sarcină deosebit de grea în a definitiva echipa FRK WKC ce va reprezenta România, având în vedere interesul deosebit manifestat de cele 85 de cluburi ale federației. Sezonul de toamna a debutat cu 'Cupa Rapid', cei 380 de sportivi înscriși în competiție la București au demonstrat că perioada de vacanță a fost de fapt una de pregătire acerbă în vederea participării la cea mai importantă competiție a anului.

CS Universitatea Brașov, clubul gazdă, dorește ca prin organizarea acestei competiții în frumosul oraș de sub poalele TÂMPEI — lotul național al României să poată beneficia de toate condițiile necesare unei selecții cât mai riguroase cu care sportivii federației sunt deja obișnuiți.
De-a lungul celor doua zile de concurs spectatorii, susținătorii, parinții sportivilor vor putea avea acces liber în Sala Sporturilor, vor putea să își încurajeze favoriții, să susțină cluburile preferate dovedind astfel că și karate-ul poate aduna în tribune un număr mare de spectatori.

'Ținem să mulțumim pe această cale clubului CSU Brașov, domnului director Gabriel Calancea, secției de karate a acestui club, pentru implicarea în organizarea Cupei Romaniei FRK WKC, competiție adresată copiilor, cadeților, juniorilor și seniorilor FRK WKC, precum și pentru efortul pe care îl depune în vederea susținerii stagiului de pregătire al lotului național FRK WKC. Sportivii selecționați în lotul național vor intra în ultima parte a ciclului de pregătire la Brașov odată cu ultimul fluier al competiției. Dorim totodată să mulțumim antrenorilor acestui club pentru pregătirea pe care o acordă sportivilor brașoveni care au fost selecționați în lotul național. Excelenta bază de care dispune CSU Brașov a dus de-a lungul anilor la o prezență permanentă a sportivilor brașoveni în rândul lotului FRK WKC și la rezultate deosebite obținute de aceștia în competițiile internaționale'—a declarat Dl. Dorel Suciu, Secretar General FR KARATE WKC.

Programul de desfășurare a competiției este :
Sâmbătă 09.00 — 16.00
Duminică 09.00 — 17.00
Deschiderea oficială a competiției : Sâmbătă, ora 12.00

Biroul de Presa
FR Karate WKC

Andrei Constantin
Email: biroupresa@karate-wkc.ro / office@karate-wkc.ro

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Știri recente din Business OTS

Cele mai citite din Business OTS

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe