O noua etapă a programului LIKE 4 KARATE WKC

•  Business OTS
376 afişări

FR Karate WKC desfășoară în perioada 04 - 08.11.2015 în Poiana Brașov, complex hotel OLIMPIC, pregătirea celor 60 de copii selecționați în data de 03.10.2015 în cele 14 centre de selecție din țară: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Târgoviște, Arad, Deva, Petroșani, Mediaș, Tg Mureș, Brașov, Satu Mare, Botoșani, Slobozia, Constanța.

ceca7f84-ec37-4b93-9923-bfc9694c1402

Cei 7 antrenori desemnați de conducerea federației vor desfășura în această perioadă 2 antrenamente zilnice cu copii, încercând să dezvolte aptitudinile copiilor, să le arate frumusețea și beneficiile practicării acestui sport în care fair-playul, curajul, tenacitatea, perseverența și respectul sunt criterii de bază în practicarea lui.

Stagiul de pregătire va fi finalizat prin organizarea unei competiții între cei 60 de copii, unde verificarea cunoștințelor și aptitudinilor dobândite în perioada de pregătire vor sta la baza premierii acestora.
FR Karate WKC dorește ca pregătirea celor mai buni copii desemnați să continue în cluburile membre ale federației, contribuind astfel la planul de pregătire al FRK WKC, la menținerea federației în topul celor mai bune federații din cadrul WUKF și UWK și păstrarea locului de lider european și mondial.
Programul cuprinde pe lângă antrenamentele sportive și mici drumeții în zona montană pentru cunoașterea împrejurimilor și nu în ultimul rând programe cultural-educaționale.

' LIKE 4 KARATE WKC ' program desfășurat în cadrul proiectului Ministerului Tineretului și Sportului — ' Pierre de Coubertin ' ajută nesperat de mult FR Karate WKC în a selecționa copii cu reale aptitudini în practicarea acestui sport , printr-o selecție riguroasă a acestora făcută de antrenorii FRK WKC, în îndrumarea acestora către cluburi membre ale FRK WKC și continuarea pregătirii lor. Ne dorim ca acești copii să devină schimbul generației de mâine, să reușim cu ajutorul lor, printr-o pregătire temeinică, promovarea la un nivel cât mai ridicat al federației noastre, menținerea pe podim, și de ce nu, să dovedim că acest plan de pregătire pe termen lung al conduceri FRK WKC se dovedește a fi un proiect încununat de success ' — a declarat ANDREI CONSTANTIN, purtătorul de cuvânt FRK WKC.

Birou Comunicare
office@karate-wkc.ro