Comunicat de presă- Federația Română de Karate WKC

•  Business OTS
800 afişări

Aflați timp de 5 zile în Poiana Brașov - cei 60 de copii participanți în cadrul programului ' LIKE 4 KARATE WKC ' s-au reîntors la școală.

58d46480-4b0f-489f-b11b-f8ff06754a58

Desfășurat în cadrul proiectului MTS — ' Pierre de Coubertin ' programul FR Karate WKC — ' LIKE 4 KARATE WKC ', desfășurat la Poiana Brașov, a dovedit încă o dată excelentă coordonare a proiectelor și programelor susținute de conducerea federației, pregătirea lor excelentă și buna desfășurare.
De-a lungul celor 5 zile, copiii au beneficiat de o bună pregătire sub directa îndrumare a celor 7 antrenori FRK WKC, coordonați de Marius Sigmirean — responsabil al stagiului de pregătire.
' Am fost plăcut surprins de setea copiiilor de a învăța, de a aprofunda cât mai mult din tainele acestui sport, am văzut în ochii lor o dorință fermă de a călca pe urmele colegilor lor mai mari, — vrem și noi să devenim campioni, a fost una din devizele lor. De foarte multe ori în timpul celor două antrenamente zilnice ei ne-au pus întrebări din care reieșea o mare dorință a lor de a ajunge cât mai repede în lotul național FRK WKC, de a contribui și ei la performanța federației, în a fi lideri mondiali.

Alternarea într-un mod cât mai plăcut a antrenamentelor, excursiilor, momentelor educaționale desfășurate de antrenori a făcut ca încheierea acestui stagiu să aducă pe chipurile lor regrete că acest stagiu de pregătire s-a terminat atât de repede.
După susținerea ultimelor probe desfășurate în cadrul unui concurs, cei mai buni dintre copii au fost premiați cu medalii, diplome și tricouri.
Putem evidenția pe categorii de vârstă, poate viitorii campioni ai FRK WKC pe :
RUGINĂ Vanesa, BOBOTA Lorand — 7 ani ,
MĂRGĂRIT Andreea, CORDUNEANU Laur — 8 ani,
AXENIE Cătălin, POP Nora — 9 ani ,
PAVILENCU Gabriela, VOICU Alexandru — 10 ani ,
TOMA Mihai — 11 ani și KISS Victor — 12 ani
Acești copii alături de toți ceilalți participanți în cadrul programului se anunță a fi schimbul generației de mâine al federației noastre' a declarat MARIUS SIGMIREAN.

Conducerea federației FRK WKC manifestând aceeași grijă în pregătirea și perfecționarea sportivilor anunță desfășurarea ultimelor concursuri din acest an
—' Cupa SHORIN RYU — karate preuniversitar ' în data de 21.11.2015 la Târgoviște și
—a VI-a ediție a ' Cupei CAMPIONILOR EUROPENI — competiție internațională ' în data de 05-06.12.2015 la Cluj Napoca.

Competițiile se adresează tuturor cluburilor și practicanților de karate din România, toți cei ce doresc să participe fiind bineveniți.

Biroul de Presa
FR Karate WKC