Best of the Best Europa - Cupa Campionilor Europeni

 •  Business OTS
718 afişări

O competiție a valorilor Karate-ului European și nu numai ...

f6f3de77-9b0a-4f04-b763-5091a614bc1b

În acest weekend în superba sală POLIVALENTĂ din Cluj Napoca va avea loc un regal al Artelor Marțiale din România. Peste 750 de sportivi din 16 țări și-au anunțat participarea la această competiție aflată la a VI-a ediție, poposind pe meleagurile legendarului DRACULA cu dorința de a dovedi că sunt cei mai buni, că sunt campionii Europei. Sportivii români vor avea de înfruntat colegii din: Anglia, Italia, Ungaria, Germania, Serbia, Bosnia Herzegovina, Cehia, Irlanda, Belgia, Scoția, Irlanda de Nord, Polonia, Ucraina și România, invitații speciali fiind cei din Egipt și USA.

Dorința sportivilor români este de a dovedi la ei acasă faptul că recentul titlu de Campioni Mondiali obținut la Koper — Slovenia la Campionatul Mondial UWK, nu a fost o întâmplare, școala românească a Artelor Marțiale fiind unul din promotorii de frunte ai sportului românesc, ai imaginii României în lume.
Gazdă a acestui eveniment CS Politehnica, club fanion al FR Karate WKC dorește să ofere oaspeților o competiție în care noțiunea de fair-play și prietenie între sportivi să fie ridicată la nivel de artă, artă marțială — KARATE.

'Nu pot să spun că sunt surprins de creșterea interesului pentru Cupa Campionilor Europeni găzduită de Cluj în ultimii 5 ani. E doar rodul eforturilor depuse pentru organizarea la nivel mondial a acestei competiții care aduce în orașul nostru mai bine de 700 de participanți, un plus pentru turismul clujean dar în special pentru imaginea orașului nostru. Organizată tradițional în septembrie am schimbat perioada desfășurării competiției pentru a beneficia de superba decorare a orașului Cluj-Napoca cu ocazia sărbătorilor, aceasta marcând pozitiv și mai mult amintirile participanților.' — a declarat Liviu Crișan președintele FR Karate WKC.

Peste 60 de arbitri naționali și internaționali licențiați FR Karate WKC și WUKF vor asigura pe parcursul celor două zile de competiție arbitrajul unei competiții deloc ușoare.
CS Politehnica și FR Karate WKC invită la acest regal cluburile și sportivii, indiferent de stil sau federație, care doresc să își arate măestria, punându-și asfel în joc titlurile europene și mondiale câștigate, dornici să participe și să învingă la ei acasă.

Competiția se va desfășura pe parcursul a două zile conform următorului program:
Sâmbătă 05.12.2015 orele 09.00 — 18.00 categoriile de vârstă 6 — 12 ani.
Duminică 06.12.2015 orele 09.00 — 17.00 categoriile de vârstă peste 13 ani.
DESCHIDEREA OFICIALĂ a competiției va avea loc sâmbătă 05.12.2015 orele 12.30 fiind așteptată participarea numeroaselor oficialități locale, reprezentanți MTS, reprezentanți mass-media și un program demonstrativ extrem de original și interesant.
AGERPRES, partenerul oficial media al FR Karate WKC va relata de-a lungul celor 2 zile de competiție atmosfera evenimentului.
Întregul eveniment va putea fi urmărit în transmisie live la următoarele adrese: http://www.ustream.tv/channel/UnitedWorldKarate, http://www.ustream.tv/channel/wukf, http://www.ustream.tv/channel/frfk cât și pe site-ul official al FR Karate WKC: http://www.wukf.ro.

Înscrierile celor ce doresc să participe la eveniment se pot face online pe site-ul FRKarate WKC la următoarea adresă: http://www.wukf.ro sau puteti contacta telefonic pe Florin Bota la nr..0765390489.

Biroul de Presa
FR Karate WKC

ANDREI Constantin
office@karate-wkc.ro
tel: +40723218946

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Știri recente din Business OTS

Cele mai citite din Business OTS

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe