Cupa "Mickey Mouse" o competiție a unirii prin sport

•  Business OTS
506 afişări

Anul competițional 2016 al Federației Române de Karate WKC debutează în acest weekend ( 23-24 ianuarie 2016 ) la Florești - Cluj Napoca prin competiția ' Cupa Mickey Mouse '.

4e4df71f-148f-4de2-932f-1321e07ce9f6

Aflată la a XII-a ediție, cupa a reușit să adune la start peste 310 copii cu vârste între 6 — 14 ani, 56 de echipe, componenți ai 21 de cluburi ce și-au anunțat prezența la start.

De-a lungul anilor ce au trecut numărul copiilor aliniați la startul primei competiții aflate în calendarul competițional al FRK WKC a crescut constant. Ecourile acestei cupe trecând granițele României a făcut ca și cluburi și sportivi din Ungaria, Belgia, Serbia, cluburi membre ale WUKF să ia startul la această competiție.

'Fiind sprijiniți de Direcția pentru Sport a jud. Cluj, Primăria Comunei Florești, Consiliul Local și clubul Hayashi Activ—Florești am reușit ca an de an să oferim micilor participanți premii deosebite. Mascota competiției ' Mickey Mouse ' prezentă în rândul copiilor, a oferit de-a lungul celor XII ediții desfășurate numeroase surprize, toți sportivii participanți dorind să revină la această cupă.

Desfășurată sub egida Federației Române de Karate WKC — Cupa Mickey Mouse deschide an de an calendarul competițional al federației FRK WKC. Încă de la început am dorit ca această competiție să se adreseze în special micilor sportivi ai FRK WKC, creând o rampă de lansare a copiilor în acest sport — karate' — a declarat organizatorul Gherman Adrian, președintele CS Hayashi Activ Florești.

Competiția va avea loc la Sala de Sport — cartierul Cetatea Fetei, Florești

Programul competiției
Sâmbătă — 23 ianuarie ora 11.00 — 18.00 copii—7—10 ani
Duminică 24 ianuarie ora 10.oo — 18.00 copii 11-14 ani

Deschiderea oficială va avea loc în data de 24 ianuarie 2016 orele 13.00.

Biroul de Presa FRK WKC
Andrei Constantin