Comunicat de presă - FR Karate WKC

•  Business OTS
689 afişări

FR Karate WKC organizează în acest weekend două evenimente majore din calendarul competițional al federației - Campionatul Național și Campionatul Național Universitar FR Karate WKC.

a1100590-caba-400d-bbd0-ed465ee52ddd

Primul eveniment va avea loc în zilele de 11 și 12 martie 2016 în resortul sportiv Cheile Grădiștei — Fundata, iar cel de-al doilea la BRAȘOV fiind găzduit de Universitatea Transilvania.
Parteneri ai evenimentelor sunt AGERPRES, Federația Sportului Școlar și Universitar, Clubul Sportiv Universitar BRAȘOV, Universitatea Transilvania — Brașov .

'Cu toate neajunsurile de care Artele Marțiale au fost lovite de către responsabilii cu funcții de decizie din MTS, sportivii, antrenorii și cluburile membre ale FR Karate WKC doresc să se facă cât mai auzit imnul național, de la înălțimea munților ce ne-au fost leagăn la clipe de restriște. Cu un ajutor neprețuit oferit de părinții celor peste 5460 sportivi legitimați ai FRK WKC, ce doresc să practice Arte Marțiale, cu o implicare deplină a celor 94 de cluburi membre ale federației cât și a antrenorilor, instructorilor și arbitrilor — Campionatul Național va oferi posibilitatea antrenorilor federali de a alcătui un lot lărgit de sportivi în vederea participării în luna iunie la Campionatul Mondial WUKF — Dublin Irlanda', a declarat Dorin Țichindelean, prim-vecepreședinte FR Karate WKC.

'Cu toate piedicile, problemele cauzate de nefinanțare din partea MTS dorim să păstrăm și la următorul Campionat Mondial WUKF o poziție cât mai bună pe podium, să reușim să se intoneze imnul României de cât mai multe ori. În acest moment în care federația nu dispune de buget, nu ne mai ramâne decât sprijinul oferit de toți cei cărora le pasă de palmaresul sportivilor noștri, de părinții acestora și nu în ultimul rând pe dragostea sportivilor pentru Artele Marțiale, de patriotismul și dragostea lor pentru țară. Sperăm ca și țara să le ofere măcar recunoștința ei', a declarat Andrei Constantin.
Programul competițional al competițiilor va fi următorul:

Vineri 11.03.2016 — Cheile Grădiștei /Fundata, orele 15 — 20 probele de kata și kumite individual și echipe minicadeți (13-14 ani ) și cadeți ( 15-17 ani )

Sâmbătă 12.03.2016 — Cheile Grădiștei /Fundata orele 09 — 19 probele de kata și kumite individual și echipe copii, junior și seniori

DUMINICĂ 12.03.2016 — Sala de Sport Universitatea Transilvania / Campionatul Național Universitar FRK WKC orele 12.00 — 17.00 cu sprijinul direct al Universității Transilvania și CSU Brașov.

La această ultimă competiție sunt așteptați toți studenții, masteranzii și doctoranzii ce practică Arte Marțiale, iubesc acest sport, indiferent de federația sau clubul la care practică acest sport. Cu speranța că dragostea lor pentru Karate reprezintă un motiv temeinic de confruntare în spiritul Fair Play-ului, cu toții sunt bineveniți să reprezinte sportul universitar și universitatea din care provin.

Biroul de Presă
FR Karate WKC