Record de Participare FRK WKC

 •  Business OTS
425 afişări

FR Karate WKC stabilește un nou record în istoria Campionatelor Naționale organizate în cei 16 ani de existență. Peste 900 de sportivi , 120 de echipe provenite din cele 55 de cluburi participante ale FRK WKC își vor disputa în perioada 11-12.03.2016, în resortul sportiv Cheile Grădiștei - Fundata, titlurile de campioni naționali.

58a647fb-9935-4c42-b6f6-1dfc4a8522f9

Numărul mare de participanți va oferi o bază amplă de selecție antrenorilor federali. Sportivii vor fi susținuți din tribune de simpatizanți ai acestui sport și părinți ce duc tot greul în susținerea acestui campionat.

' În aceste momente deosebit de grele pentru Artele Marțiale din România, în care conducătorii MTS au decis sistarea finanțării federațiilor de Arte Marțiale recunoscute de minister de mai bine de doua decenii, sportivii și parinții acestora, cluburile membre ale FRK WKC fac un efort deosebit dorind să arate pe această cale că aceste sporturi devenite un fenomen național nu vor muri la dorința nimănui. Ne-am susținut și ne vom susține întodeauna copiii. Ei sunt viitorul acestui popor pe care îl dorim cât mai sănătos și viguros atât fizic cât și psihic, sunt copii crescuți în spiritul fair-play-ului, cu dragoste pentru mișcare și cu năzuința de a fi învingători . Politica dusă în ultimul timp în dorința de a distruge Karate-ul, un sport care în ultimii ani a adus faimă și glorie țării, nu poate fi înțeleasă de noi.
Ne creștem copiii să fie mândri că sunt români în momentul intonării imnului țării și să își dorească să practice în continuare acest sport care le aduce atât de multe beneficii atât lor, cât și altor categorii de vârste. Câte sporturi pot fi practicate de la cea mai fragedă vârstă până la adânci bătrâneți? Mulți sportivi ajunși campioni în diferite sporturi olimpice au început pregătirea sportivă cu una din formele de Karate. La Cluj în decembrie cu ocazia Cupei Campionilor Europeni am avut onoarea să stau de vorbă cu președintele secției de Karate a Amateur Athletic Union, cea mai mare organizație sportivă din Statele Unite ale Americii. Acesta mi-a arătat un studiu făcut în SUA care relevă faptul că orice copil întrebat ce sporturi cunoaște precizează indubitabil fotbal și karate în primele cinci enumerate. Eu am constatat ce beneficii aduce practicarea karate-ului copilului meu în cadrul unei federații serioase și performante și o să îl susțin fără rezerve în măsura în care o să pot să o fac indiferent de piedici și greutăți. — Ai pierdut, continuă.., Ai învins, continuă... Ești împiedicat să practici sportul care îți place, continuă ... Luptă și învinge! — poate deveni o deviză a acestor copii ce practica Artele Marțiale ' a declarat Florin Onuță unul dintre părinții copiilor participanți la campionat.

Conducerea FRK WKC , cei peste 80 de antrenori și instructori , 48 de arbitri ce vor fi prezenți la acest campionat urează, ca de obicei, tuturor participanților 'Fie ca cel mai bun să învingă !' — dovedind încă o data că împreună la final toți vom fi învingători . Oss!

Biroul de Presă FRK WKC

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Știri recente din Business OTS

Cele mai citite din Business OTS

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe