Comunicat de presă - FR Karate WKC

 •  Business OTS
1379 afişări

În perioada 07-08.05.2016 lotul național de copii, cadeți , juniori și seniori ai FR Karate WKC va participa la Campionatul Balcanic organizat de World Union Karate-Do Federation în localitatea MODRICA - Bosnia Herzegovina.

39e6998e-c4b6-445f-8255-c2634199a846

"În numele colegilor mei seniori, componenți ai lotului FRK WKC, ținem să mulțumim pe această cale COSR, conducerii acestei structuri sportive românești care a înțeles că doar prin sprijinirea tuturor sporturilor olimpice sau neolimpice România își va putea apăra cu șanse reale dreptul de a urca pe un podium fie acesta balcanic, european sau mondial. Ne aflăm în luna mai și noi, seniorii federației FRK WKC suntem total surprinși de lipsa de reacție a MTS, de îngrădirea șanselor noastre de participare la competițiile externe ale federației noastre — într-un cuvânt de punerea noastră la zid de către minister. Eu personal stau și mă întreb dacă țara mea mă mai sprijină, mă mai vrea, mai are vreun rost să o reprezint?" — a declarat ALEXANDRU GEORGE component al lotului de seniori FRK WKC.

"În numele conducerii FRK WKC nu putem să aducem decât mii de mulțumiri, antrenorilor, cluburilor și în primul rând părinților sportivilor, componenți ai lotului de copii și cadeți ai FRK WKC care au înțeles perioada "grea de lipsuri financiare prin care trece MTS" și au reușit să se mobilizeze în susținerea financiară a lotului de copii și cadeți ai FRK WKC în vederea participării la campionatul balcanic. Pentru mine este o reală surpriză faptul că nici până la această dată MTS nu și-a respectat obligațiile legale (oare toți suntem egali în fața legii?) și am reușit să găsim sprijin tocmai la COSR — organismul sportiv care este emblema sportului în România. Ne așteaptă un ultim test în vederea participării la Campionatul Mondial WUKF și nutrim speranța că vom reuși să sensibilizăm societatea civilă, eventualii sponsori și iubitori ai sportului românesc, ai ROMÂNIEI pentru a ne apăra din nou titlul mondial cucerit la ultima ediție a Campionatelor Mondiale și dorința noastră de a se intona de cât mai multe ori IMNUL ROMÂNIEI la Dublin" — a declarat ANDREI Constantin.

Cu speranța că miile de ore de antrenament ale sportivilor noștri își vor arăta roadele la Campionatul Balcanic nu rămâne decât să urăm tuturor sportivilor — HAI ROMÂNIA!!!

Lotul FRK WKC este format din 91 de sportivi, 25 dintre aceștia fiind susținuți de COSR, restul lotului își suportă cheltuielile de deplasare și reprezentare mulțumită sprijinului acordat de părinți, cluburi și sponsori, oameni ce trăiesc și suferă pentru gloria ROMÂNIEI, și cărora FRK WKC le mulțumește încă o dată pentru sprijin.

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Știri recente din Business OTS

Cele mai citite din Business OTS

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe