Vom lupta pentru imaginea României și pentru cei ce ne-au susținut în deplasarea noastră.

 •  Business OTS
2783 afişări

Lotul național FR Karate WKC va porni spre DUBLIN în data de 15.06.2016. Cei peste 87 de sportivi, copii, cadeți, juniori, seniori și oficiali ce compun lotul național vor încerca la cel de al 6-lea Campionat Mondial WUKF să păstreze ștacheta performanței pe treptele podiumului mondial câștigată atât de greu în 2009.

08ce40fe-feb7-448e-81e6-817d8d3ba2c3

'Din datele statistice oficiale comunicate de federația mondială, cu două zile înaintea închiderii înscrierilor 2100 de sportivi din 65 de federații naționale, 112 arbitri și 197 de antrenori reprezentând 38 de țări înscrise în această competiție vor lupta pentru un loc cât mai bun pe podium', a declarat dl. Suciu Dorel, Secretar General FR Karate WKC.

'Surpriza acestei competiții majore WUKF este semnalul dat de federația mondială WUKO&AD — un semnal al posibilei unificări în karate-ul mondial. Asfel WUKO&AD renunță să mai organizeze Campionate Mondiale și Continentale în baza protocolului semnat între cele două organizații mondiale, recunoscând astfel o unificare a competițiilor pe plan mondial sub egida WUKF', a declarat Liviu Crișan, președintele FR Karate WKC.

'Sperăm ca acest semnal să fie bine primit de toate organizațiile de karate mondiale, să se înțeleagă că timpul în care sportivii, organizațiile sunt îngrădite de regulamente ce contravin liberului drept la asociere al omului a trecut. United World Karate este federația mondială, umbrela care dorește să grupeze cât mai multe federații mondiale respectând drepturile lor fundamentale și cadrului impus de Comitetul Olimpic Internațional. WUKF este unul din pilonii principali ai United World Karate, guvernând Comisia de Karate General (Sportiv)', a declarat Roberto Peri, Secretar General WUKF.

'Cu speranța că sportivii noștri vor oferi un adevărat spectacol și performanțe pe măsura edițiilor trecute vă anunțăm că această a 6-a ediție a Campionatului Mondial WUKF va putea fi urmărită în transmisie live pe durata întregii sale desfășurări, conform următorului program, la următoarele adrese:


OPENING CEREMONY — THURSDAY 16th JUNE 18.30 — 21.00
LIVE CHANEL ; http://www.ustream.tv/channel/wukf
YOUTUBE — http://goo.gl/iUxgC1


COMPETITION —FRIDAY / SATURDAY 17th—18th JUNE 09.OO — 18.00
LIVE CHANEL ; http://www.ustream.tv/channel/wukf
YOUTUBE— http://goo.gl/iUxgC1


FINALE MATCH — SUNDAY 19th JUNE 09.00 — 17.00
LIVE CHANEL ; http://www.ustream.tv/channel/wukf
PRIVATE VIEW CHANEL; http://goo.gl/fRNuEc

a transmis purtatorul de cuvant FR Karate WKC — ANDREI CTIN

La final lotul de sportivi ai FR Karate WKC dorește să mulțumească încă o dată ajutorului oferit DOAR de părinți sportivilor participanți, cluburilor din care aceștia fac parte, conducerii federației, și trăiesc cu speranța că rezultatele ce le vor aduce acasă vor avea un ecou în rândurile conducerii MTS, nu vor avea aceiași soartă ca rezultatele anului 2015.

' Și noi practicăm un sport de performanță recunoscut în România, o ramură de sport recunoscută, Karate WKC și nu dorim decât să fim luați în seamă, să nu mai fim neglijați, marginalizați, tratați cu indiferență de conducerea sportului românesc, nu dorim decât să fim tratați ca SPORTIVI ce luptă pentru promovarea imaginii ROMÂNIEI', a declarat DIANA A. component a lotului FRK WKC

Biroul de Presă
FR Karate WKC
ANDREI Ctin

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Știri recente din Business OTS

Cele mai citite din Business OTS

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe