Târgoviște - orașul cetate capitala karate-ului românesc

•  Business OTS
316 afişări

În acest weekend (11-12 martie 2017 ) orașul Târgoviște va fi pentru prima dată gazda a Campionatului Național al Federației Române de Karate WUKF.

63adf2c2-f809-448e-9d4a-81e74f6711ad

Sute de sportivi din cele peste 100 de cluburi ale FRK WUKF vor lua cu asalt vechea cetate de scaun a Țării Românești.

Sportivii își vor disputa la acest Campionat Național, șansa de calificare în lotul național al FRK WUKF, lot ce va participa la începutul lunii aprilie la cea de-a 9 ediție a Campionatului European de Karate WUKF All Ages.

" Mulțumim DJTS Dâmbovița, Palatului Copiiilor Târgoviște, organelor locale ale orașului, pentru șansa de a aduce în orașul nostru cea de a 17 ediție a Campionatului Național FRKWUKF. Este pentru prima dată când FRK WUKF organizează cea mai importantă competiție internă din calendarul competițional în orașul Târgoviște, venind ca o recunoaștere a contribuției Asociației Shorin Ryu și cluburilor membre ale acestei organizații, care anul acesta își serbează 30 de ani de existență.

Odată cu afilierea cluburilor membre ale Asociației Shorin Ryu România în anul 2014 la FRK WUKF, ne-am regăsit în rândurile membrilor FRK WUKF ca într-o adevărată familie. Datorită climatului de reală sportivitate și fair play din această federație și câțiva dintre sportivii de valoare ai școlii de Shorin Ryu românești au putut participa cu rezultate notabile la Campionatele Mondiale și Europene WUKF.

Sperăm că și după terminarea Campionatul Național din Târgoviște sportivi ai școlii de Shorin Ryu românești să se califice în lotul FRK WUKF pentru următorul Campionat European WUKF", a declarat ALEXANDRU DUMITRU președintele As. Shorin Ryu România, organizatorul local al Campionatului Național FRK WUKF.

Competiția se va desfîșura sâmbătă și duminică (11-12 ) martie la sala Polivalentă din Târgoviște conform următorului program:

Sâmbătă orele: 10:00 — 18:00 CATEGORIILE : 13-14, 15-17, +18 ani,—7, 7 și 8 ani
Duminică orele: 10:00 — 15:00 CATEGORIILE : 9, 10, 11, 12 ani;

Campionatul Național FRK WUKF va putea fi urmărit în transmisie live la următoarea adresă

Intrarea spectatorilor va fi liberă.

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau