Cauți un dealer auto Mercedes?

•  Business OTS
445 afişări

Ești pasionat de brandul Mercedes-Benz? Vrei să îți cumperi o mașină de lux și ești în căutarea celui mai bun dealer de pe piața din România?

dab94775-8de2-43ea-8ead-e57fb88e1d9d

Auto Schunn Romania, dealer Mercedes, ar putea să dețină soluția nevoilor tale.

De ce este Auto Schunn dealerul auto perfect pentru tine?

În primul rând, oferta de autoturisme Mercedes este împrospătată încontinu de reprezentanța, cu cele mai noi modele de pe piață.

De exemplu, săptămâna trecută Auto Schunn a adus în România, în premieră, modelul Mercedes X-Class, primul pick-up din istoria brandului german. Ține cont că l-a adus înainte ca Mercedes măcar să-i fi stabilit un preț pentru piața românească.

Pick-up-ul de lux este disponibil deja la vânzare, la prețul de 44.700 de euro, pentru linia PROGRESSIVE (de mijloc). Pentru cei care vor să testeze automobilul, el este disponibil pentru test drive.

În 22 de ani, Auto Schunn a avut venituri de peste 400 de milioane de euro pe piețele din Germania și România. Suma reflectă gradul mare de încredere al clienților în produsele și serviciile oferite de dealerul auto.

Auto Schunn dispune de o echipă de tehnicieni profesioniști, acreditați Mercedes-Benz, care reprezintă o companie cu vechime de peste 24 de ani pe piața din România.

Oferta de autoturisme Mercedes cuprinde atât mașini noi, cât și la mâna a doua. Indiferent de starea mașinii, Auto Schunn Romania oferă garanție, asistență la fiecare ora din zi și din noapte, dar și service profesional.

De exemplu, la achiziția unei masini rulate Mercedes, Auto Schunn, dealer Mercedes, oferă garanție cu o valabilitate de 2 ani. În cazul în care autoturismul se defectează în această perioadă, intră pe mâna profesioniștilor cu care colaborează Auto Schunn. În cazul în care se strică o piesă, aceasta este înlocuită cu una nouă, originala.

Auto Schunn Romania este dealer Mercedes de 24 de ani în țara noastră. Compania este prezentă cu reprezentanțe auto în orașele Arad, Deva și Suceava, dar poate fi găsită și la sediile din Craiova și Sibiu. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre activitatea și ofertele reprezentanței, accesează site-ul official Auto Schunn România.

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau